Therapeuten

Fokke Slootstra
Fokke Slootstra
Drouwen, De Verwondering
Fokke volgde opleidingen op het gebied van therapie, spirituele stromingen en healing en ontwikkelde zijn eigen vorm van therapie en spiritualiteit, wat hij "Tools for life" noemt. Sinds 1994 heeft hij een eigen praktijk voor psychotherapie. Vanaf 2006 geeft hij de opleiding "Tools for life" en een EMDR bijscholing voor therapeuten.Hij publiceerde drie boeken.
Marijke Hartman
Marijke Hartman
Drouwen, De Verwondering
"Sinds mijn kindertijd heb ik veel belangstelling voor kinderen en hun ouders, dat resulteerde in diverse pedagogische opleidingen en in werk als ouderbegeleider en kindertherapeut. Ik ben gegrepen door de intensiteit en bijzonderheid van Tools for life. Hierin wordt mijn hart geraakt en voel ik mij bevoorrecht om op deze manier met mensen te werken.
Klazien Verwegen
Klazien Verwegen
Leiderdorp, La vita e bella
Het therapeutische gedeelte van Tools for life is gericht op het ervaren en voelen van de kern waar het mis is gegaan. Daardoor kan er een werkelijk helingsproces op gang komen. In het spirituele gedeelte kun je de ruimte ervaren waarin alles er mag zijn. Door deze unieke combinatie viel voor mij alles op zijn plek: heb ik mezelf hervonden en kan ik nu leven zoals ik, en ook jij, bedoeld bent: vrij, liefdevol, spontaan en krachtig, voluit leven.

Guusta Zuurbier
Guusta Zuurbier
Jij wilt toch ook leven vanuit gemak, vrijheid en ruimte. Door tools for life ga je zien wat de angel is van je problemen. Deze grondigheid heeft me geholpen, nadat ik zelf in een periode van chronische stress kwam. Ik voelde me emotioneel labiel en extreem kwetsbaar en wilde het liefst naar een onbewoond eiland. Op dat moment kwam ik bij “Tools for life” terecht. Daar kreeg ik de antwoorden die ik zocht. Dit gun ik jou ook van harte.
 Angeline Delicaat
Angeline Delicaat
Emmen , Zinspirit
Binnen zinspirit geef ik therapie, coaching en training speciaal aan mensen die vast dreigen te lopen of gelopen zijn in hun leven en verlangen naar een lichter en "zinvol" leven. Ik leer je om nieuwe perspectieven mild en krachtig én op praktische wijze te integreren in je leven en werk. Dit met de mooie combinatie van Tools for life, lichaamswerk, Mindfulness en Compassie en kunstzinnige activiteiten.
Ingrid Wortelboer
Ingrid Wortelboer
Leven vanuit je kern. Hoe doe je dat? Hoe haal je meer uit je leven? Hoe kun je steviger in je schoenen staan? Hoe geef je zelf duidelijk richting aan je leven? En hoe laat je je leven niet meer beheersen door het verleden? Het zijn thema’s die bij Tools for Life ruimschoots aan bod komen waardoor ik zelf nu oprecht kan zeggen: “Ik mag er zijn. Ik ben goed genoeg zoals ik ben. Ik ben helemaal oké.”

Bettina Mons
Bettina Mons
Harderwijk, Villa Violet
Er is een periode geweest dat mijn leven werd overschaduwd door somberheid en weinig energie. Daar begon mijn zoektocht naar geluk en kwam ik tot de ontdekking dat ik het geluk altijd buiten mijzelf gezocht heb. Tijdens mijn zoektocht kwam Tools for Life op mijn pad. Wat een verrijking. De stabiliteit, het vertrouwen in mijzelf en in het leven en gevoelens van tevredenheid en dankbaarheid zijn enorm. Deze inzichten en gevoelens van geluk zijn voor iedereen bereikbaar. Ik mag nu met mijn kennis en ervaring andere mensen helpen in hun zoektocht naar hen zelf en het mogen vinden van levensgeluk.
Joke Hazenberg
Joke Hazenberg
Winschoten, Syncope
In 1996 ben ik gestart met mijn eigen hulpverleningspraktijk Syncope. In de clientgesprekken liep er altijd iets anders mee wat ik niet goed kon duiden totdat ik de opleiding EMDR ging volgen en ontdekte hoe diep de onbewust ontstane belemmeringen een mens kunnen beïnvloeden. Als zorgaanbieder loop ik tegen bureaucratie aan die mijn vormvrijheid onderuithaalt. Ik ben Tools for Life gaan doen om de oorsprong van deze strijd te vinden en om te leren dat je materies kunt omdraaien met de kracht van je eigen invloed door te voelen en te uiten. Nu raad ik eenieder aan om Tools for Life te volgen als het kan en zelf te onderzoeken hoe de van vroeger aangeleerde ‘ruis’ in je hoofd je huidige leven belemmerd. Ik ondersteun je graag in dit prachtige en bevrijdende proces.

Blank Image

Neem contact op

Contact