Therapeuten

Fokke Slootstra
Fokke Slootstra
Drouwen, De Verwondering
Fokke volgde opleidingen op het gebied van therapie, spirituele stromingen en healing en ontwikkelde zijn eigen vorm van therapie en spiritualiteit, wat hij "Tools for life" noemt. Sinds 1994 heeft hij een eigen praktijk voor psychotherapie. Vanaf 2006 geeft hij de opleiding "Tools for life" en een EMDR bijscholing voor therapeuten.Hij publiceerde drie boeken.
Guusta Zuurbier
Guusta Zuurbier
Jij wilt toch ook leven vanuit gemak, vrijheid en ruimte. Door tools for life ga je zien wat de angel is van je problemen. Deze grondigheid heeft me geholpen, nadat ik zelf in een periode van chronische stress kwam. Ik voelde me emotioneel labiel en extreem kwetsbaar en wilde het liefst naar een onbewoond eiland. Op dat moment kwam ik bij “Tools for life” terecht. Daar kreeg ik de antwoorden die ik zocht. Dit gun ik jou ook van harte.
Marijke Hartman
Marijke Hartman
Drouwen, De Verwondering
"Sinds mijn kindertijd heb ik veel belangstelling voor kinderen en hun ouders, dat resulteerde in diverse pedagogische opleidingen en in werk als ouderbegeleider en kindertherapeut. Ik ben gegrepen door de intensiteit en bijzonderheid van Tools for life. Hierin wordt mijn hart geraakt en voel ik mij bevoorrecht om op deze manier met mensen te werken.
 Angeline Delicaat
Angeline Delicaat
Emmen , Zinspirit
Binnen zinspirit geef ik therapie, coaching en training speciaal aan mensen die vast dreigen te lopen of gelopen zijn in hun leven en verlangen naar een lichter en "zinvol" leven. Ik leer je om nieuwe perspectieven mild en krachtig én op praktische wijze te integreren in je leven en werk. Dit met de mooie combinatie van Tools for life, lichaamswerk, Mindfulness en Compassie en kunstzinnige activiteiten.
Klazien Verwegen
Klazien Verwegen
Leiderdorp, La vita e bella
Het therapeutische gedeelte van Tools for life is gericht op het ervaren en voelen van de kern waar het mis is gegaan. Daardoor kan er een werkelijk helingsproces op gang komen. In het spirituele gedeelte kun je de ruimte ervaren waarin alles er mag zijn. Door deze unieke combinatie viel voor mij alles op zijn plek: heb ik mezelf hervonden en kan ik nu leven zoals ik, en ook jij, bedoeld bent: vrij, liefdevol, spontaan en krachtig, voluit leven.
Ingrid Wortelboer
Ingrid Wortelboer
Leven vanuit je kern. Hoe doe je dat? Hoe haal je meer uit je leven? Hoe kun je steviger in je schoenen staan? Hoe geef je zelf duidelijk richting aan je leven? En hoe laat je je leven niet meer beheersen door het verleden? Het zijn thema’s die bij Tools for Life ruimschoots aan bod komen waardoor ik zelf nu oprecht kan zeggen: “Ik mag er zijn. Ik ben goed genoeg zoals ik ben. Ik ben helemaal oké.”
,

Blank Image

Neem contact op

Contact