Tools for life therapie

Voor eens en altijd oude blokkades loslaten, voelen wat jij wilt, zijn wie jij bent in jouw kern bent om vrij te kunnen leven met een positief zelfbeeld.

Herken jij het volgende in jezelf?

Ontvang in 10 dagen kostbare inzichten waardoor de puzzelstukjes eindelijk op zijn plek zullen vallen. Hierdoor ontstaat er rust en diepe ontspanning in jou en in jouw leven. Hierna ontvang je een jaar lang iedere maand ondersteuning om met de tools de regie te behouden over je leven.

“Ik ben door deze therapie een ander mens geworden. Het heeft mij ontzettend veel gedaan en ik heb veel geleerd. Voor mij zijn de woorden; losser, vrijer en meer zelfvertrouwen”.

“Ik kijk terug op een half jaar waarin ik een groei heb doorgemaakt die ik nooit voor mogelijk had gehouden”.

“Ik sta nu zelfbewuster in het leven en geef duidelijker aan waar mijn grenzen liggen. Ik kan beter loslaten en zie mijn toekomst met vertrouwen tegemoet”.

In onze Westerse cultuur is er weinig ruimte om te voelen, terwijl juist hierin de sleutel ligt. De nadruk van Tools for life ligt daarom op het doorvoelen en blijven voelen, wat maakt dat je steeds dichter bij je essentie komt. Ben jij toe aan tools die een langdurige verandering bij teweeg brengen?

In 10 dagen

In het vervolgtraject van een jaar

Wat ontvang je?

Rolinde van Vleuten

Boek lancering