Tools for Life

"Het afgelopen half jaar heb ik een groei doorgemaakt die ik nooit voor mogelijk had gehouden". Aldus een ervaringsverhaal van een vrouw die de tiendaagse, individuele Tools for life therapie gedaan had. Deze vrouw was op zoek naar geluk en twijfelde erg aan haar gevoel van eigenwaarde.

In onze jonge jaren hebben we bijna allemaal geleerd onszelf aan te passen aan de omgeving en onze emoties, gevoelens en kwaliteiten, die niet gewaardeerd werden weg te stoppen of te onderdrukken. Echter alles in ons wat geen liefde of aandacht heeft gehad, blijft zich bewust of onbewust manifesteren. Vaak in de vorm van psychische klachten, angsten, relatieproblemen, verslavingen, jezelf steeds weg cijferen, heel erg je best doen, depressies of burn out klachten. Vaak wordt er dan door de omgeving gezegd "je moet er maar mee leren leven".

De Tools for life therapie bewijst keer op keer dat dat niet nodig is. Gezien de veel betere resultaten, meer dan 80 % van onze cliƫnten is zeer tevreden, kiezen we met de Tools therapie voor een traject van tien aaneen gesloten dagen, van ruim 2 uur per dag therapie. Vaak komen in deze tien dagen alle puzzelstukjes van je leven samen en kan er veel verwerkt en losgelaten worden. Na deze tiendaagse is er begeleiding gedurende een jaar, om alles wat in de therapie is verwerkt en ingezien te integreren in het dagelijks leven. Zoals iemand zei: het is het mooiste cadeau wat je aan jezelf kunt geven